Besplatan sajt

Šta je sajt?

Online sajt je mesto gde vaši posetioci mogu da vide ono šta prezentujete bez direktnog kontakta i to u bilo koje doba dana ili noći.

Koje su pogodnosti ovog sajta u odnosu kada unajmite nekog da vam uradi sajt?
 • Ogromna ušteda. Izrada čak i sajta koji sadrži jednu stranicu je minimum 150 evra a ovde dobijate bukvalno besplatno.
 • Ne postoji nesporazum jer sami birate kako će da izgleda vaš sajt.
 • Sami određujete rokove i imate potpunu kontrolu nad celim sajtom.
 • Mogućnost sajta na više jezika.
 • Osnovna SEO optimizacija
 • Kontakt forma
 • Neograničen broj strana
 • Pomoć oko uređenja i unapređenja
Kakav sajt dobijam kupovinom hostinga?

Svaka sličica je link koji vodi do primera sajta kakav sajt dobijate. Odaberite onaj koja vam se najviše dopada i po aktivaciji nam pošaljete broj primera koji želite a mi ćemo postaviti baš takav sajt gde vama ostaje samo da izmenite tekst i slike.

Na svakom od sajtova možete da menjate bukvalno sve bez ograničenja.

Šta ne spada u sajt?

Sajt podesimo tako da imate aktivan Email, SEO optimizaciju.
Napravili smo i video pomoć kako da izmenite bilo koju stranu tj da je nadogradite. Bilo kakva nadogradnja, izmena, prepravka ili dorada ne spada u ovu promociju. Za bilo kakve izmene možete da pogledate snimke koje smo pripremili ili da potražite besplatno uputstva na internetu.

Šta dobijate uz svaki sajt?
 • Gotov sajt
 • Osnovnu SEO optimizaciju
 • Kontakt formu
 • Postavljen Email
 • Neograničenu podršku
 • Mogućnost za izmene sajta su bukvalno neograničene
Uslovi?

Potrebno je samo da poručite Standard paket na godinu dana i to je sve.

Najčešće postavljena pitanja

Da li je moguće na postojeći sajt postaviti jedan od ovih primera?
– Na žalost to nije moguće. Vaš sajt sadrži sajt preko kog je kreiran sam dizajn i postavljenjem ovog primera sve bi se poremetilo jer to spada u redizajn sajta. 
Kada mogu da počnem sa radom?
– Nakon aktivacije hosting naloga koji ste kupili kod nas, pošaljite nam koji primer želite i već istog dana možete da počnete sa radom.
Da li ima dodatnih plaćanja sem hostinga?
– Ne. Jedini uslov je kupovina hosting paketa. 
Nemam iskustva, da li ću se snaći?
– Ovakva ponuda je sastavljena baš za one koji nemaju nikakvog iskustva i sve je prilagođeno njima. Pored uputstva tu je i podrška kako bi vas usmerila na koji način možete da prilagodite sajt svojim potrebama. Ako se snalazite u Word-u onda ćete i u o ovome.

Kako se isplati da dajete besplatan sajt kada i najmanji košta po 150 evra?
– Isto kao i svaka druga kampanja o podizanju svesti o našem brendu i našem poslovanju, kako bi pružili drugima mogućnost da se uvere u kvalitet naših usluga i time proširili krug naših klijenata.
Koja je razlika između premium sajtova i onih koji nisu premium?
– Prilikom izrade vašeg sajta mi koristimo premium licence koje se plaćaju i u tom slučaju moguće je da koristite sajt samo dok je na našem hostingu, dok god ovih koji nisu premium možete po isteku hostinga da prebacite gde god želite u slučaju da to želite.
– Takodje pojedini premium primeri imaju uključen i unlimited elementor dodatak i astra pro. To su dva premium dodatka i licenca toga iznosi 600 dolara.


Da li mogu da doplatim i da vi završite sve?
– Može i takva opcija. Cena bi zavisila od vaših zahteva. Ali ako imate vremena razmislite još jednom. Uređenje ovog sajta ne pravite samo sajt već i učite da ga održavate i saznajte kako zapravo funkcioniše za bilo kakve buduće izmene. 

Kako se vrše izemene na sajtu?

Svi sajtovi su urađeni tako da može osoba bez iskustva da ih uređuje uz par klika. Jedino što vam je potrebno za uređenje je računar. Evo par snimaka sa našeg youtube kanala kako se i šta menja.