Besplatana prodavnica

Šta je online prodavnica?

Online prodavnica je mesto gde vaši posetioci mogu da vide i poruče vaše proizvode bez direktnog kontakta i bez odlaska u fizičku prodavnicu.

Koje su pogodnosti Online prodavnice u odnosu na regularnu prodavnicu u lokalu?
 • Vaš kupac može da pogleda vaše proizvode u bilo kom trenutku bez obzira na radno vreme fizičke prodavnice
 • Može i u toku noći da poruči vaš proizvod
 • Veći broj ljudi ima pristupu vašim proizvodima od onog koji samo vide ili znaju za vaš lokal gde se u kojoj ulici nalazite
 • Manji troškovi, jer ne plaćate lokal
 • Mogućnost na više jezika
 • Prikaz više artikla nego što može da stane u prosečni lokal
Kakvu prodavnicu dobijam kupovinom hostinga?

Svaka sličica je link koji vodi do primera sajta kakvu prodavnicu dobijate. Odaberite onu koja vam se najviše dopada i po aktivaciji mi ćemo postaviti baš takav sajt gde vama ostaje samo da izmenite tekst i postavite vaše proizvode.

U svakoj prodavnici možete da menjate bukvalno sve i imate neograničeno proizvoda.

Šta ne spada u izradu prodavnice?

Sajt podesimo tako da imate aktivan Email, SEO optimizaciju i instliran woocommerce sa podešenim porudžbinom i plaćanjem pouzeću. Napravili smo i video pomoć kako da kreirate artikl za prodaju, kako da izmenite porudžbinu i izmenite bilo koju stranu tj da je nadogradite. Bilo kakva nadogradnja, izmena, prepravka ili dorada ne spada u ovu promociju. Za bilo kakve izmene možete da pogledate snimke koje smo pripremili ili da potražite besplatno uputstva na internetu.

Šta dobijate uz svaki sajt?
 • Gotov sajt
 • Online prodavnicu spremnu da primate porudžbine
 • Osnovnu SEO optimizaciju
 • Kontakt formu
 • Email adresu
 • Neograničenu podršku po pitanju uređenja sajta
 • Mogućnost izmene
 • Neograničen broj proizvoda
 • Mogućnost višejezičkog sajta
 • Moguće dodavanje vise vrsta placanja
Uslovi?

Potrebno je samo da poručite minimum Napredni paket na godinu dana i to je sve.

Kakav sajt dobijam kupovinom hostinga?

Da li je moguće na postojeći sajt postaviti jedan od ovih primera?
– Na žalost to nije moguće. Vaš sajt sadrži sajt preko kog je kreiran sam dizajn i postavljenjem ovog primera sve bi se poremetilo jer to spada u redizajn sajta. 
Kada mogu da počnem sa radom?
– Nakon aktivacije hosting naloga koji ste kupili kod nas, pošaljite nam koji primer želite i već istog dana možete da počnete sa radom.
Da li ima dodatnih plaćanja sem hostinga?
– Ne. Jedini uslov je kupovina hosting paketa. 
Nemam iskustva, da li ću se snaći?
– Ovakva ponuda je sastavljena baš za one koji nemaju nikakvog iskustva i sve je prilagođeno njima. Pored uputstva tu je i podrška kako bi vas usmerila na koji način možete da prilagodite sajt svojim potrebama. Ako se snalazite u Word-u onda ćete i u o ovome.

Kako se isplati da dajete besplatan sajt kada i najmanji košta po 150 evra?
– Isto kao i svaka druga kampanja o podizanju svesti o našem brendu i našem poslovanju, kako bi pružili drugima mogućnost da se uvere u kvalitet naših usluga i time proširili krug naših klijenata.
Koja je razlika između premium sajtova i onih koji nisu premium?
– Prilikom izrade vašeg sajta mi koristimo premium licence koje se plaćaju i u tom slučaju moguće je da koristite sajt samo dok je na našem hostingu, dok god ovih koji nisu premium možete po isteku hostinga da prebacite gde god želite u slučaju da to želite.
– Takodje uz pojedine premium primere uključen je i unlimited elementor dodatak i astra pro. To su dva premium dodatka i licenca toga iznosi 600 dolara.


Da li mogu da doplatim i da vi završite sve?
– Može i takva opcija. Cena bi zavisila od vaših zahteva. Ali ako imate vremena razmislite još jednom. Uređenje ovog sajta ne pravite samo sajt već i učite da ga održavate i saznajte kako zapravo funkcioniše za bilo kakve buduće izmene. 

Kako se vrše izemene na sajtu?

Svi sajtovi su urađeni tako da može osoba bez iskustva da ih uređuje uz par klika. Jedino što vam je potrebno za uređenje je računar. Evo par snimaka sa našeg youtube kanala kako se i šta menja.